Ook in deze moeilijke periodes blijft Crimilex doorwerken en blijven wij beschikbaar om onze cliënten en andere rechtzoekenden bij te staan. Uiteraard doen wij dit conform de richtlijnen van enerzijds de regering en anderzijds de Orde van Vlaamse Balies en de rechtbanken en hoven.

Wij blijven beschikbaar en bereikbaar


Zoals voorheen blijft Crimilex de klok rond beschikbaar. Ook voor het uitbreken van deze crisis hadden wij een 24/24 en 7/7 permanentie het ganse jaar door. Daar verandert niets aan. Via ons permanentienummer 0800 63 057 kan U ons steeds bereiken.

Fysiek contact proberen wij, conform de voorschotten, tot een uiterst minimum te beperken. Concreet hebben wij daarvoor volgende maatregelen getroffen :

  • Er is steeds 1 advocaat die het kantoor bemant en die zorgt dat er iemand van de advocaten fysiek aanwezig is op ons hoofdkantoor in Turnhout.
  • Onze andere advocaten evenals onze administratieve diensten (telefonie, facturatie, administratie,...) werken volledig van thuis uit. Ons kantoor zet al van in het begin sterk in op de digitale mogelijkheden en communicatiekanalen om op die manier zo effeciënt mogelijk te werken. Deze tools komen ons nu goed van pas. Onze advocaten en medewerkers zijn met deze mogelijkheden meer dan vertrouwd omdat zij er ook in normale omstandigheden mee werken. Op die manier zal U als cliënt geen verschil merken met onze reeds bestaande werking en service.

Nieuwe zaken


Omdat wij steeds bereikbaar blijven, kan U voor nieuwe dossiers ons eenvoudig even bellen. Wij beoordelen uw vraag dan en bespreken dan met U de verschillende mogelijkheden en de manier waarop we U het beste kunnen verder helpen en bijstaan.

Consultaties op kantoor


Afspraken en consultaties op kantoor worden in principe opgeschort. Maar ook hier hoeft dit geen probleem te zijn. U kan ons via verschillende manieren bereiken : per telefoon, per mail, per chat op onze website, via Facetime, .... Op deze manier kunnen wij U maximaal op de hoogte houden van het verloop van uw dossier.

Consultaties in de gevangenis


Ook voor onze vele cliënten in de gevangenissen proberen wij op de beste manier beschikbaar te zijn. Indien mogelijk zullen wij met hen telefonische consultaties houden. Indien dit niet kan of het echt nodig is, zullen wij hen toch bezoeken en dit opnieuw conform de geldende voorschriften om de maximale veiligheid te garanderen van zowel onze advocaten als ons cliënteel.

Zittingen voor de rechtbanken


Alle zittingen worden in principe uitgesteld naar een latere datum, met uitzondering van de zaken waarin mensen in voorhechtenis zitten. Heeft U bij ons reeds een dossier lopen waarin op korte termijn een zitting voorzien is, dan hoeft U zeker NIET naar de rechtbank te gaan. Wij volgen voor U de zaak op en laten U ook de nieuwe datum van de zitting kennen zodat wij later opnieuw kunnen afspreken om die zitting dan voor te bereiden.

Wij volgen voor U alle zittingen op en houden U op de hoogte.

Vervangingen


Ons kantoor blijft ook voor andere advocaten beschikbaar om eventuele vervangingen te doen bij de Turnhoutse rechtbanken. Bel of mail ons even met uw concrete vraag (inzage raadkamer, verschijnen voor U voor de raadkamer, ....) en wij spreken dan verder met U af.

Nog vragen ?