Top stories

Crimilex_Bart_Vosters

Strafpleiters : Bart Vosters

Uitgebreid interview in Het Laatste Nieuws waarin Meester Vosters zijn zicht geeft op zijn job en carrière als strafpleiter.

Crimilex_Bart_Vosters

Grootste assisenproces ooit in Limburg

De Antwerpse kamer van inbeschuldigingstelling heeft beslist om alle dertien verdachten van de martelmoord op de 33-jarige Genkenaar Hilal Makhtout (33) naar het hof van assisen in Tongeren door te verwijzen. Dat heeft Jan Keulen, een van de advocaten in het dossier, bevestigd.

Crimilex_Bart_Vosters

Poging ontvoering minister van justitie

In het onderzoek naar dreigingen tegen minister van Justitie Van Quickenborne is in Nederland een vijfde verdachte opgepakt. Crimilex staat deze verdachte bij.

Recente artikels

Bron : |
Stalking

Een 27-jarige man uit Turnhout riskeert 3,5 jaar achter de tralies te belanden. Ondanks een eerdere veroordeling blijft hij zijn Kortrijkse ex-vriendin en haar nieuwe vriend belagen. Toen bleek dat hij opnieuw vervolgd zou worden, begon hij ook een Turnhoutse parketmagistraat te bedreigen, ...

Bron : |
Poging moord

Hasselt - Een Afghaan (43) zit in de cel omdat hij probeerde een vriend van zijn dochter te vermoorden. De jongeman sloeg op de vlucht, ontsnapte aan een aanrijding, maar werd alsnog aangevallen door de woeste vader die hem met een stomp voorwerp te lijf ging.

De zogenaamde ...

Bron : |
Overval

Twee Nederlandse jongemannen uit Rotterdam die vorig jaar betrokken waren bij een overval op een wapenhandelaar in Kalmthout, riskeren vier jaar cel. “Ik had financiële problemen en heb een fout gemaakt”, gaf een van hen toe.

Wapenhandel Tilborghs in de Maatjesstraat in Nieuwmoer ...

Wapens

Poederlee, Vorselaar, Olen - Paul W. (63) uit Poederlee (Lille), alias Den Boemerang, dreigt een nieuwe gevangenisstraf van vijf jaar te krijgen. De man die eerder al 26 keer werd veroordeeld, zette vanuit zijn woning een drugshandel op en was in het bezit van verboden wapens. Zes medebeklaagden ...

Bron : |
Slagen en verwondingen

Turnhout - Het parket van Antwerpen is een gerechtelijk onderzoek gestart naar een zware vechtpartij die zich op 5 januari bij het Turnhoutse café De Zwarte Ruiter heeft voorgedaan. Daarbij liep één man levensgevaarlijke verwondingen op. De cafébaas raakte zwaargewond.

De feiten ...

Turnhout

Broedersstraat 4

Hasselt

Lombaardstraat 16

Antwerpen

Lange Lozanastraat 142/2

 • Ondernemingsnummer

  BE05 6397 6311

 • Erelonen Turnhout

  BE41 6302 1074 7010

 • Erelonen Hasselt

  BE57 6302 1504 6635

 • Erelonen Antwerpen

  BE41 6302 1074 7010

 • Derdenrekening

  BE57 6302 1504 6635