Top stories

Crimilex_Bart_Vosters

Strafpleiters : Bart Vosters

Uitgebreid interview in Het Laatste Nieuws waarin Meester Vosters zijn zicht geeft op zijn job en carrière als strafpleiter.

Crimilex_Bart_Vosters

Grootste assisenproces ooit in Limburg

De Antwerpse kamer van inbeschuldigingstelling heeft beslist om alle dertien verdachten van de martelmoord op de 33-jarige Genkenaar Hilal Makhtout (33) naar het hof van assisen in Tongeren door te verwijzen. Dat heeft Jan Keulen, een van de advocaten in het dossier, bevestigd.

Crimilex_Bart_Vosters

Poging ontvoering minister van justitie

In het onderzoek naar dreigingen tegen minister van Justitie Van Quickenborne is in Nederland een vijfde verdachte opgepakt. Crimilex staat deze verdachte bij.

Recente artikels

Bron : |

Gerecht start onderzoek naar overlijden van 57-jarige vrouw: mogelijk geduwd en slecht gevallen

Willebroek - Het parket is een onderzoek gestart naar het overlijden van een 57-jarige vrouw in de Jozef Wautersstraat in Willebroek. Het slachtoffer werd in haar woning aangetroffen en nog naar het ziekenhuis overgebracht maar overleed daar. Haar 59-jarige man is gearresteerd. Voorlopig is het onduidelijk wat er precies is gebeurd.

Het was de 59-jarige man die zelf naar de politie belde dat er iets was gebeurd in zijn woning in Willebroek. De politie en hulpverleners troffen er een ernstig gewonde vrouw aan. Ze werd naar het ziekenhuis overgebracht maar stierf daar aan haar verwondingen.

De man werd dinsdagavond gearresteerd. De politie vermoedt dat de man iets met de dood van zijn vrouw heeft te maken. Mogelijk heeft hij het slachtoffer geduwd en is ze daarbij slecht gevallen.

“Wij hebben een onderzoeksrechter gevorderd voor doodslag. De komende dagen zal er verder onderzoek worden uitgevoerd en zal er ook een autopsie op het lichaam van de vrouw worden uitgevoerd.”

De woning in de Jozef Wautersstraat is verzegeld. Vandaag kwamen vrienden van het koppel al bloemen neerleggen aan de voordeur. tdk, wabo

Dit artikel werd gereproduceerd met toestemming van de uitgever, alle rechten voorbehouden. Elke reproductie dient het voorwerp uit te maken van een specifieke toestemming van de beheersvennootschap License2Publish: info@license2public.

Turnhout

Broedersstraat 4

Hasselt

Lombaardstraat 16

Antwerpen

Lange Lozanastraat 142/2

 • Ondernemingsnummer

  BE05 6397 6311

 • Erelonen Turnhout

  BE41 6302 1074 7010

 • Erelonen Hasselt

  BE57 6302 1504 6635

 • Erelonen Antwerpen

  BE41 6302 1074 7010

 • Derdenrekening

  BE57 6302 1504 6635